ЧУДОТО ВОДОРОДНА ВОДА

ЧУДОТО ВОДОРОДНА ВОДА
2 февруари 2022

Откритието на учените - обогатена с водород вода

Човечеството живее в море от лъчения. Многобройните уреди, които използваме, излъчват денонощно. В резултат на това се ускорява производството на оксиданти, което катастрофално убива човешкото тяло. Нарушава се цялостната работа на тялото, има неизправности в работата на отделните органи, проявяват се алергични реакции и най-лошото е, че клетките мутират, провокирайки появата на новообразувания. Водородната вода помага да се поправи всичко това. Водородната вода е особено полезна за деца, които са склонни към атопичен дерматит. Употребата на водородна вода вместо обикновена вода, може да намали проявлението на алергиите и да помогне на организма да се адаптира към преработването на храните и веществата, които предизвикват тези алергични състояния.

Огромното натрупване на оксиданти причинява оксидативен стрес, който може да увреди дори ДНК и да доведе до мутации в генната верига. Ето защо антиоксиданти се предписват задължително и непрекъснато на работниците от всички химически предприятия и на тези, които участват в опасни производства. Но, както бе споменато по-горе, обичайните лекарства в тези случаи са неефективни. Поради това  предприятията купуват водородна вода за персонала.

Защо именно водородна вода?

Водородната вода е обикновена вода за пиене, която няма вкус и мирис, но е наситена с водород. Водородните молекули в тази вода не са свързани, тоест в нея водородът се съдържа в чист вид.

Водородът е най-лекият елемент, който безпрепятствено прониква в тялото на клетъчно ниво. Това е най-ефективният антиоксидант, способен да неутрализира  токсичните свободни радикали. Водородът преминава в самата клетка, което другите  молекули не могат да направят. Той унищожава оксидантите в самата клетка. Ако постоянно се пие водородна вода, се елиминират именно вредните свободни радикали.

В резултат на много изпитания, учените са установили, че молекулата на водорода е много мощен антиоксидант, който неутрализира свободните радикали непосредствено  в самите клетки на тялото. Неговите молекули са толкова малки, че лесно проникват през клетъчните мембрани. Това свойство не притежава никой друг известен досега антиоксидант. Водородът свързва вредните вещества, които имат свободно място за електрони.

Проявявайки активност, молекулите на свободните радикали просто отнемат от съседните здрави молекули техните електронни частици, нарушавайки структурата и функциите на последните. Впоследствие този процес неизбежно води до клетъчни мутации и разрушаване на клетъчните мембрани. А по-нататък увредените клетки произвеждат себеподобни клетки, създавайки милиарди мутирали клонирани клетки. Това води до различни здравословни проблеми вече на генетично ниво - вътрешните органи и тъканите страдат и се развиват онкологични процеси. Съдържащият се във водата водород неутрализира молекулите на свободните радикали, превръщайки ги в полезни. Това предотвратява развитието на различни патологии, включително на клетъчно ниво. Този и други ефекти и способности на молекулата на водорода правят водородната вода достойна за името "Жива вода".

След многобройни проучвания японските учени стартират производството на водородна вода и я правят достъпна за всички желаещи. Не толкова отдавна тази иновация се появи в Русия. Водата, богата на водород, е в състояние да даде на тялото здраве и младост. Ползата от редовната й употреба е очевидна.

Полезни свойства на водородната вода:

 • позволява да се избавите от шлаките, токсичните вещества и другите замърсители
 • предпазва от радиоактивните излъчвания, ултравиолетовите лъчения и атмосферните влияния
 • предотвратява развитието на огнища на възпаление
 • помага в борбата с алергиите
 • повишава имунитета
 • извежда млечната киселина
 • понижава нивата на кръвната захар
 • увеличава метаболизма на мазнините
 • осигурява енергия на тялото
 • изпълва клетките на тялото с вода, благодарение на реакцията между кислородните и водородните молекули
 • способства за намаляване на теглото
 • запазва младостта на кожата, бори се с бръчките благодарение на достатъчната хидратация на кожата, премахва лющенето, придава еластичност
 • укрепва косата, подобрява нейната структура и плътност, подобрява структурата на ноктите
 • бързо и ефективно доставя водород в тялото
 • осигурява по-добра хидратация и утоляване на жаждата
 • подмладява тялото
 • позволява по-добро усвояване на витамините и хранителните вещества
 • редовният прием нормализира кръвното налягане
 • допринася за производството на необходимото количество смазка за ставите
 • способства за активната работа на мозъка, подобрява умствената дейност
 • влияе благоприятно върху всички тъкани на органи
 • представлява отлично средство за предотвратяване на артрит
 • облекчава мигрената
 • помага при редица хронични заболявания (диабет, гастрит, язва на стомаха)

Може ли водородната вода да навреди?

Водородната вода се препоръчва за всички хора, без изключение - бебета, възрастни хора, спортисти, бременни и кърмещи жени. Тя е особено ценна за тези, които работят в опасни индустрии или живеят в райони с лоша екология. За хората, страдащи от различни хронични заболявания, водородната вода е жизненоважна за поддържане на здравето.

Не е установена вреда от водородната вода. Молекулите на водорода са абсолютно безопасни. Нещо повече, те са част от нас самите. Вероятно всеки знае, че водородът се образува ежедневно в червата на човека. Трябва обаче да знаете, че водородната вода не запазва свойствата си дълго време, максимум - 10-15 минути. Водородът има тенденция да се изпарява бързо, поради което, за целите на оздравяването на организма е необходимо да се пие само прясно приготвена водородна вода или непосредствено от природен източник.

Водородът в живата вода осигурява нормалното функциониране на клетките. Това води до попълване на енергийния запас в тях, така че нуждата от храна се  намалява. Намаляването на нуждата от храна води до намаляване на образуването на токсини. А редовната консумация на водородна вода премахва тези токсини от тялото.

Водородната вода е правилна и ценна за хидратацията. Тя осезателно подобрява самочувствието. Също така тя помага за възстановяване от физическо и психологическо натоварване, както и за по-бързо възстановяване след операция.

Постоянната консумация на тази животворна напитка активира спящите резерви за подмладяване и оздравяване на всички системи и органи.

 

Допълнителна информация за Генераторите на водородна вода, предлагани от компанията, може да намерите ТУК