Паста за зъби "Magic Smile" избелваща

9,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

От незапомнени времена по зъбите съдят за успешността и привлекателността на човека. Група биолози, изучавайки тропиците на Амазонка, са открили една от тайните на древните индианци. Местният водач, разказвайки за тайната на изцелението, споменал за целебните билки. При това той си дъвчел някакво коренче. На въпроса "Какво е това?", с белоснежна усмивка, той отговорил: "Чак-лачу - бял корен. Укрепва зъбите". Сладникавото на вкус млечице на корена е наситено със силициево-органичен калций. Това способства за заглаждането на пукнатините и възстановяването на зъбния емайл. Например, върху обработено по този начин с млекцето късче варовик, водата се търкаля като капка, без да прониква навътре в него.

Днес за първи път Компанията Sun Way произвежда оригинални зъбни пасти, използвайки многовековните знания, натуралната сила на природата и най-съвременните технологии на производство! В състава на нашите ексклузивни натурални пасти влиза екстракт именно от уникалния "Бял корен" (фитоемайл) и стевия - в такова съчетание се постига максимален ефект на заглаждане на пукнатините и възстановяване на емайла на зъбите (реминерализацията).

Огромен плюс на "Magiс Smile" се явява това, че основа на пастата съставлява натуралният природен силиций - силициевият диоксид (в природата това е планинският кристал, халцедон, яспис), микросферичките на който не оставят драскотини по зъбите. Именно това съчетание дава възможност да се обърнат процесите на разрушение на зъбния емайл, дори и вече да има поражения от кариес в ранен стадий. И което не е маловажно, Вие ще забележите това достатъчно бързо, а също така при използването на пастата "Magic Smile" за кратък срок изчезва свръхчувствителността на емайла към горещо и студено.

 

Свойства

  • притежава изразен избелващ ефект
  • способства за възстановяването на зъбния емайл (поражението от кариес на ранните стадии може да бъде обратимо в резултат от реминерализацията)
  • снижава свръхчувствителността на емайла към горещо и студено
  • потиска развитието на много болестотворни организми (важно за профилактиката на кариеса и пародонтозата!)
  • подобрява обменните процеси в тъканите на пародонта, повишавайки неговата устойчивост към неблагоприятните въздействия на окръжаващата среда
  • намалява кървенето на венците
  • обезпечава устойчив хигиенен ефект
  • притежава приятен мек вкус и аромат

 

Природен състав

Зъбната избелваща паста "Magic Smile" е изготвена на основата на съвременен висококачествен абразив на силициев диоксид. Това позволява грижливо и в същото време максимално ефективно да се очиства зъбният емайл от налепа, като леко го избелва.

В състава на избелващата зъбна паста "Magic Smile" влизат екстракти от бял корен и стевия. Те притежават важни функции, оказват изразено противовъзпалително действие, което е много важно за профилактика на кариеса и пародонтозата. Също така в състава й се използват очистена питейна вода, титаниев диоксид (съединение, притежаващо добри избелващи свойства), метиллактат (освежава и подобрява кръвообращението във венците), ментол (миризма на мента и охлаждащо действие), натриев флуориз (снижава резорбцията на костната тъкан), натриев лактат (увеличава микробиологичната устойчивост на тъканта).

В качеството на избелваща добавка в пастата се използват тетракалиев пирофосфат, който способства за разтварянето на зъбната плака без да поврежда зъбния емайл, възпрепятства образуването на зъбен камък и възстановява естествената белота на зъбите.

Благодарение на наличието в състава на натурална ароматна композиция, се обезпечава трайно свеж дъх.

 

Показания за приложение

Зъбната избелваща паста "Мagic Smile" – именно този продукт, който е в състояние да поддържа здравината на емайла, отговаря за високите хигиенни изисквания, меко избелва зъбния емайл, като по този начин се грижи ежедневно за  съхранението на белоснежната усмивка на цялото семейство!

 

Начин на приложение

За най-добър резултат е необходимо да се чистят зъбите не по-рядко от 2 пъти на ден, не по-малко от 2-3 минути.

Децата до 7 години следва да чистят зъбите си под надзора на възрастните.

Няма противопоказания.

Подобни продукти