Гел-концентрат за пране "Clean house" (1000 мл)

37,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Течно средство за пране. Отнася се към категориите БИО и ЕКО, което значи, че гелът е абсолютно безопасен както за човека (и животните), така и за окръжаващата среда. Хипоалергенен. Подхожда за пране на детски дрехи и завивки още от самото раждане. Благодарение на специалната формула се обезпечава бързо разтваряне на компонентите на гела във водата.

 

Свойства

При пране и накисване не се разрушава структурата на тъканите. Моменталното разтваряне във вода на елементите на гела им позволява веднага да проникнат дълбоко между влакната на тъканите и да се получи безупречен резултат. Това е специално течно средство за внимателно изпиране на всякакви видове тъкани. Образува обилна пяна. Придава на бельото свеж аромат, мекота и чистота. Подходящ е за ръчно пране.

Благодарение на мекото му действие и богатия комплекс от полезни свойства, екстракт от лавандула, коприва и памуково мляко, осигуряват необходимата грижа за кожата на ръцете по време на ръчното пране.

 

Състав

Питейна вода повече от 30%, натриев лаурет сулфат (анионен ПАВ) < 15%, кокамидопропил бетаин (амфотерен ПАВ) < 15%, каприлил каприл гликозид (нейоногенен ПАВ) < 5%, натриев хлорид < 5%, глицерин < 5%, лимонена киселина < 1%, калиев сорбат < 1%, натриев бензоат <1%, екстракт от памуково мляко < 1%, екстракт от коприва < 1%, екстракт от лавандула < 1%, парфюмна композиция, бутилфенил метилпропионал.

 

Условия за използване и съхранение

Норма на разход при ръчно пране – 1/3 капачка на 1 литър вода.

Норма на разход за автоматично пране – 2 капачки на 5-7 кг бельо.

Препоръчителен диапазон на температурата за пране 30-60ºС.

Да се избягва попадането в очите и върху лигавиците. Да се съхранява в недостъпно за деца място.

Да се съхранява при температура от +5 до +25 С.

Срок на годност 24 месеца.

Подобни продукти