Завивка "ЛУННА НЕГА" (180 х 210 см)

780,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Завивката с добавена биоинформационна турмоплазминова нишка “ЛУННА НЕГА” е легендарна разработка на космическата промишленост. Изобретението се явява неутрализатор от последно – V-то поколение.

Комфорт, отпускане, наслаждение, блаженство, приятен отдих и здрав сън – именно такива думи се асоциират с това състояние, в което пребивава човек при употребата на изделията от серията “ЛУННА НЕГА”.

 

Описание

Постелните изделия “ЛУННА НЕГА” са прекрасен начин да се решат много проблеми със здравето - по време на почивка или нощен сън - свързани с постоянните натоварвания на организма, вследствие на стремителния поток на съвременния живот.

Завивките от тъкани, с добавена биоинформационна нишка, са започнали да се употребяват от началото на 60-те години в космическия и военно-промишления комплекс на Съветския съюз.

При изучаване на уникалните свойства на тъканта с добавена в нейната структура биоинформационна нишка, бяха открити ефекти на неутрализация на вредния спектър на електромагнитното излъчване на военната, космическата и телекомуникационната техника и понижаване на  гравитационото натоварване върху организма на човека.

Също така беше отбелязано, че военните и летците-изпитатели, използващи завивката при възстановяване след изпълнение на служебните задължения, стават по-малко податливи на влиянието на агресивната външна среда, по-леко се справят с натоварването на организма и при тях по-рядко възникват заболявания от каквото и да е естество.

Данните от различните изследвания потвърдиха ефективността от използването на завивка от тъкан, с добавена в нейната структура биоинформационна нишка, след което започва нейното широко прилагане за възстановяване на организма на летците-космонавти, както в земни условия, така и в космическото пространство.

Изделията “Лунна нега”, съхранявайки в себе си наследството на високите технологични достижения, днес станаха достъпни за ежедневна употреба от хората, които се грижат за своето здраве и дълголетие.

 

Свойства

При прилагането на дадените изделия се достига широк спектър от позитивно въздействие, включващо в себе си работа на нивото на нервната система, имунната, сърдечно-съдовата, ендокринната, пикочо-половата система, опорно-двигателния апарат и възстановяването на обмяната на веществата.

С тяхното използване се съкращава времето за физиотерапевтично и медикаментозно лечение на голямо количество заболявания, облекчава се тяхното протичане и се подобрява поносимостта на тези заболявания. Прилагат се за профилактика, без лекарска препоръка. В период на болест, завивката “Лунна нега” се прилага заедно с традиционната, предписана от лекуващия лекар терапия, и не отменя предписанията на фармаколозите и терапевтичните процедури.

При използване, хората отбелязват, че изобретението оказва следното положително въздействие на организма:

 • помага за нормализиране на кръвното налягане, както при хипер-, така и при хипо-функция
 • допринася за активиране на хемопоезата – процеса на кръвотворене и помага да се нормализира кръвотворенето
 • профилактира сърдечно-съдовите заболявания, помага при възстановяване след инфаркт и инсулт
 • възпрепятства разпространението на патогенна микрофлора, помага за справянето с простудните и вирусните заболявания
 • способства за потискането на възпалителните процеси в организма
 • помага при хронична умора и мускулна слабост
 • повишава либидото
 • увеличава сексуалността и сексуалното влечение
 • облекчава състоянието в периода на климактериума
 • възстановява психо-емоционалното състояние
 • успокоява при безсъние, болестни синдроми и фобии
 • нормализира хомеостазата - акумулира вътрешни резерви на организма
 • помага на организма в борбата с онкологичните заболявания
 • придава сила, повишава настроението, работоспособността и общия жизнен тонус

Изделията “ЛУННА НЕГА” са средство за защита и възстановяване на човешкия организъм. Те могат да се ползват в семейството от няколко негови членове, тъй като тяхното използване повишава общия енергиен потенциал на членовете на семейството благодарение на закона на синергията.

 

Състав

Състав на тъканта: биософт (100% микрофибър)

Състав на пълнежа: 95% синтепон, 5% биоинформационна турмоплазминова нишка

 

Начин на приложение

Завивката може да се прилага както денем, така и нощем, тъй като количеството на турмоплазминовата нишка и нейната структура позволява да се концентрира дългосрочно количество неутрино, излъчвано от слънцето и другите звезди.

Препоръчва се използването на завивката “ЛУННА НЕГА” в качеството на постелна принадлежност по време на отдих и сън по 5 - 7 часа в денонощие. За целта е необходимо завивката “ЛУННА НЕГА” да се облече в калъф.

За достигане на максимален ефект се препоръчва постоянно използване на изделието в течение на два, а в по-тежки случаи - три месеца. След това е нужно да се направи двуседмична почивка в използването.

 

Грижа за изделието

Прането на изделието “ЛУННА НЕГА” трябва да се осъществява в щадящ режим - деликатно и бързо пране на 30 градуса, без центрофуга и без прилагане на агресивни перилни препарати (прахове, гелове, омекотители и препарати за отстраняване на петна).

За отстраняването на замърсяванията се препоръчват меки перилни препарати, предназначени за деца.

Не се препоръчва гладене. При голяма необходимост от гладене, е възможно да се глади само в режим на “коприна”.

Изделието издържа до 70 цикъла на пране преди разрушаване на биоинформационната турмоплазминова нишка. Препоръчва се да се пере не по-често от 2 пъти годишно.

 

Адаптация

Периодът на първоначална адаптация на организма трае три денонощия:

- през първия ден, завивката следва да се използва в течение на половин час

- през втория ден - в течение на един час

- на третия ден - в течение на два часа

- на четвъртия ден и след това, завивката може да се използва без ограничение

 

Противопоказания

Изобретението е абсолютно безопасно за използване, то се отнася към най-последното поколение неутрализатори.

Няма противопоказания.

 

Размерът на завивката е 180х210.

Срокът за ефективно действие на изобретението е около 30 години, от момента на въвеждане в експлоатация.

Подобни продукти