Биозащитен филтър "UniKeeper"

52,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

"UniKeeper" е последна разработка неутрализатори от V-то поколение. Филтърът "UniKeeper" ефективно защитава от излъчванията, оказващи разрушително въздействие върху организма на човека.

Ефективността и степента на снижение на спектъра на вредното електромагнитно излъчване на филтъра се потвърждават от независимите документирани изпитвания.

"UniKeeper" е наноелектронен неутрализатор на негативните фактори със строго определен спектър на действие. Биозащитният филтър представлява сам по себе си безкорпусен микрочип, който просто и удобно се поставя на излъчващото устройство или обект. Филтърът се отнася към най-новите неутрализатори и не оказва негативно влияние на организма на човека.

 

Защита от GSM-излъчвания и Wi-fi

Универсалният биозащитен филтър защитава от излъчвания:

  • по стандартите на мобилните връзки GSM и CDMA, а също модулите GPRS, 3G, 4G LTE, GPS, NFS и Bluetooth мрежови телефони, таблети, ноутбуци, лаптопи и други мобилни устройства
  • мрежите Wi-Fi и WiMAX – безжични рутери, маршрутизатори, мрежови адаптори, точки на достъпа и отделни Wi-Fi модули на мобилни устройства
  • източници на електромагнитен фон – телевизори, монитори на стационарни компютри, хладилници и други устройства, постоянно включени към електрическата мрежа
  • свръхвисокочестотни (СВЧ) – микровълнови печки
  • геопатогенни зони в местата за постоянно пребиваване на човека (в което и да е място, намиращо се в зоните за спане и работа)
  • патогенен фон на биополето – недоброжелателно настроени  хора, с които се налага да взаимодействаме (в което е да е място на входните врати и вратите между стаите)

 

Състав

Биозащитният филтър се състои от няколко слоя:

  • самозалепващ слой за фиксиране на устройството
  • гъвкав микрочип, обезпечаващ работата на филтъра
  • холограмен слой за защита от подправяне
  • полимерен слой за удължаване срока на експлоатационните характеристики

 

Начин на приложение

Поставя се и се закрепва, с помощта на лепящата основа, върху гладките, плоски повърхности на различните устройства и обекти, използвани от човека в ежедневния живот.

 

Принцип на действие

Въздействието на филтъра "UniKeeper" върху негативния спектър на излъчване води до потискане на патогенните честоти, нарушаващи кръвоснабдяването на главния мозък и работата на ендокринната, нервната, имунната, сърдечносъдовата, пикочо-половата и енергийната система на организма.

Не е нужно допълнително захранване или зареждане. Работи  само по време на действие на устройствата. Не нарушава работата  на електрониката.

 

Условия на експлоатация

Работен диапазон - температура от - 100С до + 400С. Забранява се взаимодействието на филтъра с влага, ниски и високи температури.

Срокът на експлоатация на филтъра не е ограничен от производителя, стига да няма механични повреди на неговата повърхност.

 

Противопоказания

Няма противопоказания за използване.

Подобни продукти