• Начало
  • БИОЕНЕРГИЯ
  • Завивка за пътуване с добавена биоинформационна турмоплазминова нишка "Лунна нега"

Завивка за пътуване с добавена биоинформационна турмоплазминова нишка "Лунна нега"

656,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Описание

Завивката за пътуване с добавена биоинформационна турмоплазминова нишка "ЛУННА НЕГА" е легендарна разработка на космическата индустрия. Изобретението се явява неутрализатор от последно – V-то поколение. Тази завивка е отличен спътник при пътуване, което ви позволява да направите всяко Ваше пътуване или пътешествие комфортно, удобно и приятно.

Завивката "ЛУННА НЕГА" е най-добрият начин за решаване на много здравословни проблеми по време на почивка или нощен сън, свързани с постоянния стрес върху тялото, вследствие забързания поток на живота. Продуктите " ЛУННА НЕГА", запазвайки наследството от високи технологични постижения, днес са станали достъпни за ежедневна употреба от хората, които се грижат за своето здраве и дълголетие.

 

Преимущества

Размерът и дизайнът на завивката позволяват да се използва във влак, самолет, автобус или при продължително пътуване с кола. Можете да я вземете със себе си на морски круиз или да я  използвате в хотела. Отивате сред природата или на вилата? И тук нашата завивка ще стане Ваш незаменим помощник!

 

Свойства

Чрез използване на завивката, както и на всички продукти " ЛУННА НЕГА", се постига широк спектър от положителни въздействия, включително работа на ниво нервна, имунна, сърдечно-съдова, ендокринна, пикочно-полова система, опорно-двигателен апарат и възстановяване обмяната на веществата.

Използването им съкращава времето за физиотерапевтично и медикаментозно лечение на голям брой заболявания, облекчава протичането и подобрява поносимостта към тези заболявания. Използва се за профилактика на заболявания без лекарска препоръка.

Благодарение съдържанието на турмоплазминовата нишка, завивката, подобно на продуктите от серията "ЛУННА НЕГА", има множество полезни ефекти върху тялото и позволява по време на Вашето пътуване или пътешествие да се намали:


- гравитационното натоварване на опорно-двигателния апарат;
- натоварването на сърдечно-съдовата система;
- натоварването на психиката и нервната система като цяло;
- електромагнитното натоварване на целия организъм;
- радиационното натоварване от естествения фон на Земята

Изделията "ЛУННА НЕГА" са средство за защита и възстановяване на човешкия организъм.

 

Състав

Материал на лицевата страна: мембрана

Мембраната има свойството добре да задържа топлината, като същевременно е "дишащ" материал. Почиства се лесно от замърсяване, което не е маловажно, при използване сред природата или на вилата. Също така не пропуска течности, които би могло да разлеете върху себе си по пътя (вода, чай, кафе, сок и др.).

Материал на обратната страна: ултра-мек полар

Ултра-мекият полар е един от най-приятните материали за тялото, поради което се използва за долната част на одеялото, освен това също запазва топлината добре.

Пълнеж: 95% синтепон, 5% биоинформационна турмоплазминова нишка.

Цветът е тъмно син.

Размер: 146x166 cm.

 

Начин на приложение

Завивката може да се използва както през деня, така и през нощта, тъй като количеството на турмоплазминовата нишка и нейната структура позволяват да се концентрира достатъчно количество неутрино, излъчвано от Слънцето и другите звезди.

Можете да се покриете със завивката, ако е станало хладно, или да я постелете на земята, когато сте на открито сред природата, за да ви предпази от хладината на земята.

 

Грижа за продукта

Завивката „ЛУННА НЕГА “ не се препоръчва да се пере често. От лицевата страна може да се избърсва с мека кърпа или гъба, за да се почисти от замърсяванията.

Ако е необходимо пране, то трябва да се извършва в щадящ режим - деликатно или бързо изпиране  на 30 градуса без изстискване и без използване на агресивни препарати (прахове, гелове, омекотители и препарати за премахване на петна).

Препоръчва се използването на меки перилни препарати, предназначени за деца.

Не се препоръчва гладене. При остра нужда, гладенето е възможно само в режим "коприна".

Продуктът може да издържи до 70 цикъла на изпиране преди разрушаването на биоинформационната турмоплазминова нишка.

 

Противопоказания

Изобретението е абсолютно безопасно за използване, принадлежи към последното поколение неутрализатори.

Няма противопоказания.

Срокът за ефективно използване на изобретението е около 30 години от датата на въвеждане в експлоатация.

Подобни продукти