Сок от стръкове на пшеница Solar Energy Sun Way

73,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Милиони жители на нашата планета вече добавиха сока от пшенични стръкове към ежедневното си меню. Защо направиха това? Защо и ние трябва да направим това?

 

История

За първи път сок от стръкове на пшеница започва да се използва в храната още когато хората се научават да отглеждат тази култура. Свидетелства за тази лечебна напитка може да се намерят още в хрониките от времето на Древния Рим и Византийската империя. По това време той се е използвал активно в армията – с него са лекували рани, благодарение на него войниците са си възстановявали енергията след боевете и преходите.

Регистрирането на полезните свойства на пшеничните стръкове започва от учените в началото на 40-те години на миналия век.

На територията на Австралия, а също и на Нова Зеландия, това растение се появява под названието wheatgrass, което в превод от английски означава: wheat – пшеница, grass – трева. В тези и други страни, където на човешкото здраве се отдава първостепенно значение, пшеничната трева е била изпитавна от десетилетия и получава положителни оценки!

 

Описание

Уитграс (Solar Energy SunWay) – напитка, приготвена от прах от млади пшенични стръкове; природен еликсир за неизчерпаема енергия, здраве, младост; щедър принос от страна на природата към здравето на човечеството. Благодарение на своя уникален състав, той има способността да укрепва здравето на организма и да забавя процесите на стареене. Solar Energy, явявайки се естествен източник практически на всички необходими за човека витамини, е подходящ също така за профилактика на болестите и за повишаване на имунитета.

Solar Energy Sun Way е натурален коктейл от полезни минерали и витамини, балансирани от самата природа. Той не се подлага на химична обработка, нито на каквито и да било промишлени изменения, и се отнася към така наречените биогенни продукти за хранене.

Компанията Sun Way Global се грижи за здравето на своите потребители, сътрудничи само с партньори, имащи собствена база за добиване на суровината (насаждения, плантации) в екологично чисти райони. А също така, грижейки се за своя имидж и репутация, доставя продукта от производители, използващи специални методи за преработване на суровината.

Още с първата глътка сок, пшеничните стръкове започват активно да очистват организма, буквално “отмивайки” токсините и отровите, очиствайки кръвта, черния дроб, бъбреците, стомашно-чревния тракт. В замяна на това, организмът получава всички необходими минерали, витамини и аминокиселини. Освен за здравето и бодростта, напитката Solar Energy помага и за придобиването на стройна фигура, безупречна кожа, блестяща коса, преди всичко благодарение на аминокиселините, които се съдържат в сока, в изключително усвоим вид.

 

Свойства

Solar Energy Sun Way е:

- EНЕРГИЯ. Жизнената сила, съдържаща се в стръковете пшеница, е удивителна. 30 мл. (2 супени лъжици) напитка се равнява по количество на полезните вещества на 1 кг. свежи зеленолистни зеленчуци! Попадайки в стомаха, сокът се усвоява само за 20 минути и оказва “пробуждащо” действие, равно на няколко чашки силно кафе. А тонизиращият ефект продължава през целия ден!

- ХРАНЕНЕ. Съдържа практически всички известни на науката витамини, а също така и около 100 минерала в лесно усвоим вид. Необикновено богат е на ферменти, които ускоряват обмяната на веществата в организма, а също и на хлорофил, наричан още “кръвта на растенията”.

- КРЪВОТВОРЕНЕ. Хлорофилът е способен да оказва въздействие на кръвта, което е подобно на въздействието на хемоглобина: повишава нивото на кислорода в кръвта, ускорява обмяната на веществата, стимулира функцията на кръвотворене.

- ОЧИСТВАНЕ. Хлорофилът действа като магнит за токсините, очиствайки по този начин тъканите и клетките на организма. Solar Energy привежда в порядък всички вътрешни органи, отстранява проблемите по кожата.

- ФЕРМЕНТИ. Следващото действащо звено в стръковете пшеница, след главния фактор на живота, това са ферментите. Ензимотерапията е лечение чрез ферменти. Днес на Запад това е най-разпространеният вид терапия. В стръковете пшеница се съдържат 461 фермента, даже в най-сложните композиции, няма повече от дузина ферменти!

И…. 461 фермента - това е само малка част от целия този набор, който те съдържат в действителност.

Ферментите ускоряват процеса на обмяната на веществата в организма.

Безпорно, наличието на витамини, белтъци и въглехидрати, а също на минерални соли, е много важно, но въпреки това, те не заменят ферментите. Само ферментите управляват сложните процеси на синтеза на веществата и тяхното разрушение.

Практически която и да е реакция в нашия организъм (биологична или химическа) се осъществява с непосредственото участие на ферментите. Даже дишането, а какво да кажем за бързото ходене или клякането, не минават без работата на ферментите.

Те вземат активно участие в зрителните и слухови възприятия, без тях е невъзможен сънят и умствената дейност, осъществяването на репродуктивната функция, работата на органите на храносмилането, а също е очистването на организма. Ферментите са важни също така и за обновяването на клетъчния състав на кожата, кръвта, костите – това далеч не е пълното изброяване. Сред важните свойства на ферментите си струва да се посочи и това, че те помагат за осъществяване на работата на защитната система, която не позволява в организма да проникнат инфекции и отстранява резултатите от функционирането на клетките.

 

А също така Solar Energy:

- предотвратява патологичните изменения в молекулата на ДНК

- увеличава количеството еритроцити в кръвта и понижава кръвното налягане

- очиства организма от натрупаните през годините токсини

- увеличава функцията на щитовидната жлеза и панкреаса

- лекува кожните проблеми, включително екзема и псориазис

- способства за възстановяването на съединителната тъкан на организма, помага за зарастването на дълго незарастващи рани

- възпрепятства образуването на ракови клетки

- способства за нормализирането на теглото, изгаря подкожната мазнина

- лекува заболяванията на стомашно-чревния тракт

- предотвратява падането и посивяването на косата, възвръща естествения цвят на сивите коси, избавя от пърхота, лекува оплешивяването

- помага при всички заболявания на кръвта, в това число при левкемия

- явява се мощен очистител на черния дроб

- способства за забавяне на процеса на стареене

- повишава имунитета и укрепва имунната система

- понижава нивото на захарта и холестерола в кръвта

- намалява зъбобола

- укрепва и избелва зъбите, защитава от кариес

- подобрява състоянието на варикозните вени

- лекува анемията и авитаминозата

- помага в профилактиката на бъбречно-каменната болест

- облекчава симптомите на артрита

- ограничава развитието на алергиите, астмата

- подобрява зрението

 

Състав

Solar Energy SunWay е абсолютно натурален сок от пшенични кълнове.

 

Показания за употреба

 • изтощителни тренировки, физически натоварвания
 • големи умствени натоварвания, стрес
 • нередовно и некачествено хранене
 • простудни заболявания
 • затруднено храносмилане, гастрит, колит, натрупване на мазнини
 • псориазис, екзема, обриви
 • анемия, отслабване на паметта
 • менструални болки и нарушения в менструалния цикъл
 • застаряване
 • след продължителен прием на антибиотици и химически препарати, по време и след курс на химиотерапия
 • суровоядство, вегетарианство, постене (обезпечава тялото с пълния набор от активни органични вещества)
 • диабет, заболявания на черния дроб, сърдечно-съдови заболявания
 • ставни заболявания
 • злокачествени новообразувания

 

Начин на употреба

1-2 ч.л. прах от пшенични стръкове се разтварят в чаша филтрирана вода, а за засилване на свойствата – в алкална вода. Допуска се разтварянето на праха в сок.

Употребяването на Solar Energy е най-ефективно в сутрешните часове, или веднага след събуждане от сън, на гладно - 15 мин. преди хранене. Такава схема за употребяване се явява гаранция за пълното и бързо усвояване на всички полезни вещества на Solar Energy. Сутрешният метаболизъм и системата за храносмилане работят в максимална степен именно непосредствено след събуждане. Обратно на това, нивото на гликогена в клетките е минимално. Това позволява на напитката в пълна степен и максимално бързо да се усвои, обезпечавайки организма с огромен потенциал от полезни минерали, витамини, аминокиселини и микроелементи за целия ден.

Сокът трябва да се приготвя свеж, непосредствено за всеки прием, тъй като 15 минути след неговото приготвяне, активността на ферментите се намалява, а един час след това, от тях не остава никаква следа.

За обезпечаване на организма в пълна степен с енергия и с всички необходими минерали, витамини и полезни микроелементи, Solar Energy следва да се употребява всеки ден, без изключение.

 

Видими резултати, които може да се постигнат

 • 2-4 дни – подобряване на имунитета, повишаване на настроението, избавяне от депресията
 • 14-20 дни – програма за детоксикация на организма
 • 0,3-1,5% намаляване на собственото тегло за 7 дни, без диети – програма за отслабване
 • 15-30 дни – програма за възстановяване след операции, травми, а също и за възстановяване на тъканите
 • 10-40 дни – програма за лечение на заболявания на стомашно-чревния тракт, гастрит, язва
 • 14-25 дни – програма за профилактика и лечение на заболявания на бъбреците и черния дроб
 • 20-40 дни – подобряване на зрението, понижаване на нивото на захарта, лечение на анемия и авитаминоза
 • 10-55 дни – програма за възстановяване след прием на антибиотици и химически медикаменти по време и след химиотерапия
 • 1-6 месеца – програма за лечение на косопад и възстановяване на естествения цвят на посивелите коси
 • 1-6 месеца – програма за лечение на кожни заболявания, екземи, псориазис

 

Противопоказания

Няма противопоказания.

Поради отсъствието на противопоказания, Solar Energy може да се употребява в разумни дози от деца над 3 години, а също и от възрастни хора на всяка възраст.

Бременни и кърмещи жени следва да го приемат с повишено внимание!

Solar Energy трябва да се приема с постепенно увеличаване на дозата на еднократния прием. Ако организмът е силно замърсен, той може да реагира непредсказуемо. Обичайно състояние се явява, когато у човека, който започва да употребява Solar Energy, се появи акне, започне разстройство, изтръпване в областта на бъбреците, болки в черния дроб, гадене. Тези симптоми не се явяват противопоказания: по такъв начин организмът се очиства. Не следва по време на такова очистване да възниква паника. Натрупаните в течение на продължително време токсини ще се извеждат от организма в продължение на седмица, а пълният процес на очистване отнема 2 седмици. В това време е нужно да се отдели засилено внимание на хигиенните мерки. Извеждането на токсините и шлаките става с помощта на отделителните системи на човека.

Без съмнение, както всяко друго натурално средство, напитката Solar Energy не дава моментален ефект, но след няколко дни прием Вие ще почувствате как Вашият организъм се обновява. Зарядът от бодрост и хубаво настроение ще ви стига за целия ден, независимо колко труден е той!

И най-важното – Solar Energy, сокът от пшенични стръкове, няма аналози по своята полезност за здравето и така пести семейния бюджет!

Подобни продукти