Картофено Биопюре Sun Way Global - бокс 15 бр.

57,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Кутията съдържа 15 бр., по 5 броя от следните видове:

 

Картофено биопюре с говеждо, гъби и плодове асаи

Плодовете Асаи (Акай Бери) са съпоставими с маслиновото масло по наличие на полезни мастни киселини и неколкократно превъзхожда всички известни плодове по съдържание на витамин Е най-мощния природен антиоксидант. Употребяването на картофеното пюре с говеждо, гъби печурки и плодове асаи благотворно влияе на функцията на главния мозък, доколкото стимулира образуването в главния мозък на вещества, които способстват за "усилване" на паметта, позволява значително да се повишат защитните сили на организма, подобряват функционалността на целия организъм, явяват се неизчерпаем природен източник на енергия.

 

Картофено биопюре с пилешко, тиква и сок от нони

Сокът от плодове Нони оказва изразено антиоксидантно, тонизиращо и обезболяващо действие. Освен това, редовното употребяване на картофеното пюре с пиле, тиква и сок от нони позволява да се засили либидото и човек да се освободи от други проблеми в сексуалната сфера - както мъжете, така и жените. Ефективно е при имунодефицит, проблеми с теглото (както с излишното, така и с недостатъчното), нарушение на съня, забавяне на умствената дейност.

 

Картофено биопюре с риба (бяла риба), броколи и черница

Черницата нормализира нивото на хемоглобина, подобрява зрението и кръвотворенето.

Картофеното пюре с риба (бяла риба), броколи и черница въздейства благотворно върху сърдечния мускул, надбъбречните жлези и при разстройство на имунната система, ефективно е при авитаминози като средство за укрепване на здравето и за възстановяване на обмените процеси. Доста полезно е при заболявания на жлъчните пътища и при болки в стомашно-чревния тракт.

Подобни продукти