Генератор на водородна вода

675,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
Защо хората се разболяват? Каква е причината за много заболявания? Отговорът е прост – подкиселяване и шлака в организма. Свободни радикали, окислители – както и да ги наречете, те са причина за 90% от болестите. Как ни застрашава тяхното прекомерно количество?
Първото е преждевременно стареене, което се проявява във всичко: задух, суха кожа, множество бръчки, обостряне на хронични заболявания ... Метаболитни нарушения, подуване, появата на сърдечно-съдови патологии - всичко това също показва, че време е да приведем тялото в ред.
И най-лошото нещо, с което оксидантите могат да ни навредят, е появата на рак.
 
 
Предназначение на устройството
 
В човешкото тяло също има антиоксиданти, но те, за съжаление, не могат да се справят сами. И дори да приемате различни витамини, минерали, хранителни добавки, това няма да помогне много. Защо? Да, защото трябва да почистите всяка клетка на човешкото тяло! А молекулите на лекарствата, които използваме, са безнадеждно огромни и размерът им не им позволява да влязат вътре в клетката.
Само една-единствена молекула от всички известни на човечеството е в състояние да се справи с този проблем! Това е водородна молекула! Само тя е в състояние да неутрализира действието на свободните радикали. Ето защо е необходим генератор за производство на водородна вода.
Водородният генератор на вода е уникална разработка на японски учени. Позволява ви да напълните обикновена вода с водородни молекули. Те могат лесно да проникнат във всяка клетка на тялото и да неутрализират свободните радикали. Така предпазваме себе си и близките си от редица опасни заболявания.
 
 
Принцип на работа и използване на водородния генератор
 
При пълно зареждане в петминутен режим водата може да се зареди с водород около 20 пъти. В триминутен режим зареждането на вода с водород може да се извърши около 50 пъти.
 
1. Напълнете бутилката с вода.
2. Натиснете бутона за захранване три пъти. Така бутилката ще работи в петминутен режим.
3. Натиснете два пъти бутона за захранване. Така бутилката ще работи в триминутен режим.
4. Изключването на LED (синята) светлина означава край на генерирането на водород.
 
Внимание! НЕ ВКЛЮЧВАЙТЕ ГЕНЕРАТОРА НА ВОДОРОДНА ВОДА, АКО Е ПРАЗЕН!
 
 
Удобството на преносимия водороден генератор на вода Sun Way
 
Получаване на водородна вода само за 3 минути: просто натиснете бутона.
Обогатяването на водата се извършва чрез електролиза. Не са необходими филтри за подмяна.
Минимална консумация на енергия: по-малко от 5W.
Генераторът на водородна вода работи по патентована уникална технология.
Зареждането на батерията издържа приблизително 50 цикъла. Това е 15-18 месеца с интензивност на включване 5-6 пъти на ден.
Зареждането на вашето устройство е лесно с USB кабел. Патентована система за самопочистване на електроди. Електродната плоча е изработена от титаниеви електроди с ниска плътност, дълбочина на покритието 0,5u, 4 платинени слоя, висока йонна каталитична активност, силна устойчивост на корозия.
Удобен за носене.
 
 
Генератор на водородна вода - резултати от изследвания
 
Как водородната вода влияе на човешкото тяло? По тази тема са проведени много лабораторни изследвания и клинични наблюдения. А резултатите показват положителна тенденция в подобряване на здравния статус.
Това, което позволява на водородната молекула лесно да проникне вътре в клетката и нейните компоненти, е, разбира се, нейният размер. Молекулата на водорода е най-малката в природата, така че само тя е в състояние да пречисти клетката от оксиданти, които превръща във вода. Така безопасно се подобрява хидратацията на тялото. Физиологичните процеси не се нарушават. Освен това се активират собствените защитни системи на тялото.
Като редуциращ агент, водородът доставя на тялото допълнителна енергия.
В резултат на изследвания учени от Япония стигнаха до заключението, че водата, обогатена с водород, може да направи чудеса, тъй като е най-добрият антиоксидант от всички известни досега. След направени многобройни проучвания японците стартират производството на тази вода.
 
 
Ползите от водородната вода
 
Купуването на преносим водороден генератор за вода ще ви позволи да получите водородна вода у дома за редовна употреба.
Тази вода забавя процеса на стареене, увеличава хидратацията на тялото 6 пъти в сравнение с обикновената вода, броят на дълбоките и мимическите бръчки постепенно намалява. Намалява честота на възпалителни заболявания, както и броят на старческите петна и алергичните реакции по кожата. Тялото се почиства нежно и безопасно от токсини и контурите на лицето и тялото са видимо стегнати. Намаляват признаците на целулит, постига се постепенна загуба на тегло, подобрява се състоянието на кожата, косата и ноктите. 
Повишава се ефективността на употребата на лекарства и витамини, активират се собствените защитни системи на организма, повишава се устойчивостта на стрес, активират се процесите на подмладяване, възстановява се енергийният баланс на тялото. Намаляват признаците на умора, възпалителните процеси се редуцират, наблюдава се по-бързо възстановяване на активността след физическо натоварване, има подобрение на мускулния тонус.
 
 
Без странични ефекти и противопоказания
 

Подобни продукти