Паста за зъби "Magiс Smile" антикариесна

9,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

От незапомнени времена по зъбите съдят за успешността и привлекателността на човека. Група биолози, изучавайки тропиците в Амазонка, са открили една от тайните на древните индианци. Местният водач, разказвайки за тайната на изцелението, споменал за целебните билки. При това той си дъвчел някакво коренче. На въпроса "Какво е това?", с белоснежна усмивка той отговорил: "Чак-лачу - бял корен. Укрепва зъбите". Сладникавото на вкус млечице на корена, както става ясно, е наситено със силициево-органичен калций. Това способства и за заглаждането на пукнатините в зъбния емайл и за възстановяването му. Например, върху обработеното по този начин с млечицето късче варовик, водата се търкаля като капка, не прониквайки навътре в него.

Днес за първи път Компанията Sun Way произвежда оригинални зъбни пасти, използвайки многовековните знания, натуралната сила на природата и най-съвременните технологии на производство! В състава на нашите ексклузивни натурални пасти влиза екстракт именно от уникалния "Бял корен" (фитоемайл) и стевия - в такова съчетание се постига максимален ефект на заглаждане на пукнатините и възстановяване на зъбния емайл (реминерализацията).

Огромен плюс на "Magiс Smile" се явява това, че основа на пастата съставлява натуралният природен силиций - силициевият диоксид (в природата това е планинският кристал, халцедон, яспис), микросферичките на който не оставят драскотини по зъбите. Именно това съчетание дава възможност да се обърнат процесите на разрушение на зъбния емайл, дори и вече да има поражения от кариес в ранен стадий. И което не е маловажно, а Вие го ще забележите достатъчно бързо, е че при използването на пастата "Magic Smile" за кратък срок изчезва свръхчувствителността на емайла към горещо и студено.

 

Свойства

  • способства за възстановяването на зъбния емайл (поражението от кариес в ранните стадии може да бъде обратимо в резултат на реминерализация)
  • понижава свръхчувствителността на емайла към горещо и студено
  • потиска развитието на много болестотворни организми (важно за профилактиката на кариеса и пародонтозата!)
  • подобрява процесите в тъканите на пародонта, повишавайки неговата невъзприемчивост към неблагоприятните условия на окръжаващата среда
  • намалява кървенето на венците
  • обезпечава се траен хигиенен ефект

 

Природен състав

Зъбната антикариесна паста "Magic Smile" е изготвена на основата на съвременен висококачествен абразив на силициевия диоксида. Това позволява грижливо и в същото време максимално ефективно да се очисти зъбният емайл от налепа, като се постига леко избелване.

В качеството на флуор-съдържаща добавка, в пастата се използва натриев флуорид. Йоните на флуора образуват на повърхността на емайла устойчив флуорен слой, неразтворим в киселини. В пастата се използва тетракалий пирофосфат, който способства за разтварянето на зъбния налеп без повреждане на зъбния емайл, възпрепятства образуването на зъбен камък и възстановява естествената белота на зъбите.

В състава на зъбната паста влизат екстрактите от "бял корен" и стевия. Те притежават важни функции, оказват изразено противовъзпалително действие, което е много важно за профилактиката на кариеса и пародонтозата.

Благодарение на наличието в състава на ароматични композиции, се обезпечава трайно свеж дъх.

 

Показания за приложение

Зъбната антикариесна паста "Мagic Smile" е именно този продукт, който е в състояние да поддържа здравината на емайла, да отговори на високите хигиенни изисквания, способен е да възстановява зъбния емайл, като по този начин допринася за ежедневното съхранение на белоснежната усмивка на цялото семейство!

 

Начин на приложение

За най-добър резултат е необходимо зъбите да се почистват не по-рядко от 2 пъти на ден, не по-малко от 2-3 минути.

Децата до 7 години следва да почистват зъбите си под надзора на възрастните.

Няма противопоказания.

Подобни продукти