Статии

13 март 2022
ПОЛЕЗНИТЕ СВОЙСТВА НА АНАНАСА

Ананасът е ярък представител на екзотичните плодове, невероятен подарък от природата. Ананасовите плодове имат не само сочен, необичайно сладък вкус, но и много свойства, полезни за човешкото здраве - в неговия състав влизат повече от петдесет полезни вещества. По отношение на съдържанието на витамини и минерали, ананасът смело може да се счита за народно лекарство.

[прочети още]
5 февруари 2022
ЛИОФИЛИЗАЦИЯ

Лиофилизираната храна се ползва с голяма популярност сред туристите и спортистите. Благодарение отстраняването на водата, с помощта на тази храна може да се оцелее в най-трудни условия. Тя е подходяща за всеки един момент. Що за процес е това?

[прочети още]
5 февруари 2022
ПОЛЕЗНИТЕ СВОЙСТВА НА ЙОНИЗИРАНАТА ВОДА

„Йонизираната, структурирана вода нормализира всички жизнени процеси в организма. Ежедневната употреба на такава вода укрепва вътрешните защитни сили, предотвратявайки развитието на различни видове заболявания и по този начин удължава активния ни живот. " Д-р Кейчи Моришита, президент на Международната асоциация по природна медицина

[прочети още]
2 февруари 2022
ЧУДОТО ВОДОРОДНА ВОДА

Най-важните човешки ценности у всеки народ са едни и същи - здраве, високо качество на живот, дълголетие, младост, красота, добър тонус. От незапомнени времена хората се опитват да намерят начини поне малко да забавят процеса на стареене и колкото е възможно по-дълго да запазят младостта и здравето. Днешната наука, опирайки се на опита от миналото, също продължава това търсене и има многобройни резултати. Едно такова откритие на учените се явява водородната вода. Това е вода, богата на водород. Именно тя представлява едва ли не най-добрият начин за поддържане здравето на тялото и забавяне на измененията, свързаните с възрастта.

[прочети още]